KENDİMİZİ TANIYALIM

Sayın veliler ve kıymetli öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere hayatta başarılı olabilmek için kişinin sevdiği mesleği yapması çok önemlidir. Bunun için insanın önce kendi bilgi, beceri ve yeteneklerini çok iyi bilmesi gerekir. Sırf birileri tavsiye ettiği için seçilen mesleklerde başarıyı ve mutluluğu yakalamak ise çok zordur.

16.04.2019 775

Sayın veliler ve kıymetli öğrencilerimiz,

Biz de öğrencilerimizin kendini tanımasına yardımcı olmak için milli eğitim bakanlığımızın hazırladığı http://mbs.meb.gov.tr adresine üye olarak Kendimizi Tanıyalım kısmında yer alan testleri çözmelerini istiyoruz. Böylece okulumuz sitesinde yer alan ALANLARIMIZI TANIYALIM bölümünde yer alan mesleklerin gereklerini öğrenebilir. Kendi becerilerinize uygun meslek tercihini yapabilirsiniz.