Şehit Ahmet EYCE  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 12.01.2024 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Şehit Ahmet EYCE Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 12.01.2024 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Şehit Ahmet EYCE  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 12.01.2024 tarihinde pençe Kilit Operasyonu sırasında şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Aytekin YIILDIRIM: - Vatan için, bayrak için canlarını hiçe sayarak aziz milletimizin güvenliği ve devletin bekâsı uğruna kendilerini fedâ eden Mehmetçiklerimizin şehitlik makamına yükseldiklerini belirterek, PKK, YPG gibi terör örgütleri ve ona destek veren emperyalist devletlerin hiç bir zaman amaçlarına  ulaşamayacaklarını belirtti. Okul Müdürü Aytekin YILDIRIM'ın konuşmasının ardından Müzik Öğretmeni Muhdet COŞKUN tarafından şehitlerimizin rütbe ve isimleri tek tek okunarak gıyabi ictima (yoklama) alındı. Şehit isimlerinin okunması esnasında öğrencilerimiz - "Burda" diyerek karşılık vererek şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını ve bu aziz vatanı canları pahasına koruyacaklarını bir kez daha vurgulamışlardır.

15.01.2024 106

15-01-2024